BABOR

Пионерът в професионалната козметика

Company

Компания

 

Babor е пионерът в професионалната грижа за кожата.

Ние оставяме нашите умения в практиката за да разгадаем тайните на най-висококачествените, най-естествените активни съставки в луксозна грижа за кожата, които предлагат най-голяма ефикасност и съвместимост. За 55 години резултатът е бил отделни области грижа за кожата "Made in Germany".

За Babor

Още от самото начало ние имаме поредица наши стандарти за постигане на дълготраен, здравословен тен на кожата и доволни наши клиенти. Ние работим заедно със специалисти по красота, за да създадем идеални условия за осъществяваване на този стандарт, чрез комбинация на перфектна красота с неограничена удовлетвореност.  Рецептата за успех на марката Babor, основата на която е била поставена през 1956 г. от Dr Michael Babor с легендарния Hy-Öl®, продължава да се базира на решаващи фактори. Общо 255 членове на персонала работят за реализацията на тези фактори на дневна база в седалището на дружеството в Аахен, с допълнителни 400 члена на персонала, работещи по целия свят към постигането на една и съща цел:


Наука & Изследвания

Високо квалифицирани учени разработват уникално активни сложни комплексни съставки и наградени иновации в Babor Центъра за иновации и наукав Аахен.

Вижте още


Устойчивост & Отговорност

Ние считаме, че отнасяйки се към природата с уважение и действайки отговорно, е от съществено значение запазването на суровите природни съставки и възможността да произвеждаме луксозни продукти грижа за кожата. Тестовете върху животни са и ще останат абсолютно забранени за компанията Babor.

Вижте още


Нашата мисия

Нашите принципи определят нашата работа - като пионери в съвременната грижа за кожата, ние имаме задължение сами да създаваме иновативни продукти, нови методи за терапии и уникални преживявания за добро физическо състояние с новаторски характер, с цел изпълнение на индивидуални изисквания за красота. Ние постигаме това с BABOR LIKE принципа.

Вижте още


Награди

Удовлетворението на нашите клиенти е най-ценната награда, която ние можем да получим. Обаче, ние знаем също да ценим високо признание и похвала от експертите. Получаването на реномирани награди допълнително потвърждава нашето убеждение в това,  което правим и показва, че заедно с нашите партньори се развиваме в правилната посока с нашата страст за красота, нашия стремеж за иновации и нашите обслужващи стандарти.

Вижте още


Към историята на BABOR

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни